Webbplats under konstruktion

Vi håller för närvarande på att bygga om vår hemsida, och på grund av detta kan användningen tyvärr vara något begränsad. Ta gärna kontakt med oss via länken ovan om ni behöver mer information!
under-konstruktion


Miradora

Miradora är egentligen ett spanskt och portugisiskt ord. Det betyder ungefär ”ljuvlig utsikt”, ”hänförande vy”. I spansk- och portugistalande länder ses ofta skyltar som hänvisar till ”Miradoras” (utsiktplatser). I ordet ligger ett symbolvärde för något fint och som gör att man nästan tappar andan. Ordet speglar därför väl vår affärsidé.

Miradora erbjuder ett mycket brett utbud av produkter, alltifrån försäljning av endast tomt till nyckelfärdigt koncept med bl.a. attraktiva arkitektritade hus av olika modeller. Våra husmodeller är framtagna som förslag och vi diskuterar självklart individuella lösningar.

Miradora har under ett gemensamt paraply samlat en rad samverkansföretag, som tillsammans svarar för en erforderlig bred kompetens och som erbjuder produkter av hög kvalitet. Detta gör vår organisation smidig, professionell och kostnadseffektiv. För kunden innebär detta ett avgörande mervärde, i form av rätt produkt till rätt pris.