Prestgårdsudden


På Prästgårdsudden i Rydsnäs är läget unikt och området kantas av vatten, naturbetesmark samt trolsk John Bauer skog. Det är den absoluta närheten till naturen som skapar livskvalitet för kropp och själ. Vi erbjuder en livskraftig bygd med goda kommunikationer och expanderande småföretag. Dagens teknik möjliggör arbete hemifrån med naturen som kraftkälla. Här kan du verkligen ladda dina batterier.

Ni får möjlighet till båtplats i den närbelägna lilla småbåtshamnen, och ni kan själva fiska era egna kräftor på genuint Bullerbyvis. Eller varför inte åka ut på någon av sjöns många vackra öar, kanske en vedeldad bastu och sedan ett dopp i det klara vattnet.

Inte långt bort finns också möjlighet att stalla in egen häst. Kanske kan ni rentav bygga ett eget mindre stall på den väl tilltagna tomten.

I samhället Rydsnäs finns barnomsorg, ny modern affär, drivmedel, pub, restaurang. I centralorten Österbymo finns högstadium, läkare, apotek, bank och systembolag m.m. Gymnasium finns i Eksjö.

Målsättningen är att utforma husen med någon eller några gemensamma nämnare för att kunna skapa ett extriört attraktivt område. Högsta prioritet är emellertid att kunden kan förverkliga sitt drömboende, och det är vår övertygelse att detta kan kombineras med lokal byggnadstradition och anpassning till varje tomt. Bilderna visar hustyper och miljöbilder från Prästgårdsudden. Husen smälter varsamt in i den lantliga idyllen. Utsikten är magnifik och lugnet, stillheten och naturen är påtagligt närvarande.

p-udden-logga-stor

 


Interaktiv Karta