Sångbäckvallen


Sångbäckens läge är optimalt, mitt i fjällvärldens stillhet mellan Vemdalsskalets stora utbud och Klövsjö, ”världens vackraste fjällby”, med en mångfald av upplevelser, aktiviteter och service i närområdet.

Området kännetecknas av storslagenhet och mångfald i flera avseenden. Här kan man fortfarande finna lugn och ro och hänförande naturupplevelser, men också nöjen och aktiviteter för alla smaker.

Betydande kommunala och regionala infrastrukturella satsningar görs, och områdets stora utvecklingspotential lockar såväl privatpersoner som näringsliv till investeringar, i boende och i verksamhet.

Det är också nära till Vemdalen/Klövsjö fjällen, den riktiga fjällvärlden, oavsett om du bor i Sundsvall, Stockholm eller Jönköping.

Området har lyckats att kombinera småskalighet, bevarande och charm med ett väl utbyggt
service-och aktivitetsutbud. Området är inte bara ett av Sveriges absolut hetaste skidområden,
utan här kan även det genuina i bygden erbjuda minnesvärda upplevelser.

Vi erbjuder byggklara tomter på en härligt solig syd/sydvästsluttning med milsvid utsikt över fjällen. Här i Sångbäcken, upplever du fjällvärldens panorama och stillhet, men du befinner dig samtidigt centralt i aktivitetsområdet, vinter, vår, sommar och höst.

För de kunder som önskar en nyckelfärdig produkt (tomt + hus) har vi tagit fram ett antal husmodeller, som vi tror uppfyller mångas krav och önskemål. Vi har tagit hänsyn till olika behov och smakinriktningar, och samtidigt har vi en tanke om att ge området ett trevligt och harmoniskt utseende. Skulle du som kund ha andra önskemål, har du själv möjlighet att välja och bygga en egen anpassad modell, förutsatt att det följer planbestämmelserna. Även i detta fall hjälper vi naturligtvis till att förverkliga ditt drömboende.

 

 

 


Interaktiv Karta